Weddings

Niks is belangrijker dan de liefde en wanneer jullie dat vieren met jullie bruiloft, dan is elk moment belangrijk. Ik let op de details en geloof in het vastleggen van veel meer dan een foto. Ik wil dat de foto’s alle emotie en liefde van jullie bijzondere dag laten zien.

See more here

 

Loveshoot

Ik wil jullie liefde laten zien in mijn foto’s! Wat is er mooier dan verliefde mensen op prachtige plekken vastleggen. Ik wil echte emotie en affectie zien en geen stijve geposeerde plaatjes. Ik geef uiteraard tips en aanwijzingen voor de perfecte foto, maar uiteindelijk moet het bijna voelen alsof ik er niet ben. 

 

See more here

DSC_0919-2 kopie

Portrait

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe instagram foto’s of een nieuwe linkedIn foto, I’m your girl. Ik hou ervan om plezier te hebben tijdens de shoot want dat zie je in de foto’s. Ik wil er vooral voor zorgen dat jij je comfortabel voelt voor de camera, zodat je er op staat zoals je echt bent! Veel mensen zijn op het begin een beetje nerveus en dat is helemaal niet erg. Aan het einde van de shoot zul je zien dat iedereen model kan zijn! 

See more here