Skip to content

Weddings

Niks is belangrijker dan de liefde en wanneer jullie dat vieren met jullie bruiloft, dan is elk moment belangrijk. Ik let op de details en geloof in het vastleggen van veel meer dan een foto. Ik wil dat de foto’s alle emotie en liefde van jullie bijzondere dag laten zien.

See more here

 

Loveshoot

Ik wil jullie liefde laten zien in mijn foto’s! Wat is er mooier dan verliefde mensen op prachtige plekken vastleggen. Ik wil echte emotie en affectie zien en geen stijve geposeerde plaatjes. Ik geef uiteraard tips en aanwijzingen voor de perfecte foto, maar uiteindelijk moet het bijna voelen alsof ik er niet ben. 

 

See more here

Family

Vaak zijn familie foto’s nogal stijve plaatjes. Ik wil jullie vastleggen terwijl jullie lachen, spelen en grapjes maken! Zoals jullie echt zijn en zonder al te veel te poseren. Ik hou ervan om plezier te hebben tijdens de shoot want dat zie je in de foto’s. Een familie shoot met kinderen doe ik het liefste in de natuur. Dan hebben kinderen de ruimte om te rennen en te spelenen worden de foto’s alleen maar leuker! 

See more here